Vi tänker längre.

En stor del i Hellströms framgångar ligger i vår långsiktighet. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och ser till att erbjuda en bra arbetsplats med balans mellan arbete och fritid. Det innebär att de ambitiösa med gott omdöme, god samarbetsförmåga och ett naturligt affärsintresse trivs hos oss – och stannar kvar. Resultatet är en byråkultur med öppenhet, transparens och delaktighet, vilket leder till effektiv kunskapsöverföring och en välfungerande organisation som bara består av starka länkar.

Vill du arbeta hos oss?

Då förväntar vi oss att du har juristexamen med goda betyg, god initiativförmåga och stort engagemang. Studier utomlands, notarietjänstgöring eller motsvarande är meritande, precis som andra erfarenheter som bidrar till en specialistkompetens.

Var det en tid sen studieåren? Givetvis välkomnar vi också seniora jurister med sinne för affärer som vill vara med och bidra till vår organisation.

Vill du komma långt? Kom hit.

Som biträdande jurist på Hellström får du direkt en nyckelroll i verksamheten.

En vanlig arbetsdag inleds med avstämningar, uppdateringar och juristmöten med delägarna. Givetvis varierar arbetsuppgifterna från dag till dag, men de innebär alltid en prövning av den juridiska kompetensen.

Som biträdande jurist på Hellström blir du ofta tilldelad ett visst ansvar gentemot våra klienter. Det kan handla om allt från hantering av möten och korrespondens till leverans och avstämning; vi uppskattar engagemang och lämnar gärna över allt mer ansvar i takt med att du blir mer erfaren. Du har goda möjligheter att påverka arbetsbördan – ett stort eget ansvar ger möjlighet till personlig utveckling.

Vad vi erbjuder

Vårt mål är att skapa en advokatbyrå med högsta professionalism och samtidigt erbjuda en arbetsplats med högt i tak och tydlig teamkänsla där vi hjälper varandra uppåt och framåt. Vi satsar mycket på interna aktiviteter som ökar sammanhållningen, och både uppmuntrar och ersätter friskvårdsaktiviteter.

Vårt mål är att varje medarbetare ska ges möjlighet att uppnå sin fulla potential. Detta gör vi genom kvalificerade arbetsuppgifter och löpande interna och externa utbildningar. Hos oss kommer du snabbt att få klientkontakt och för rätt person finns mycket goda möjligheter att göra karriär.