3 maj 2021

Hellström Advokatbyrå 30 år!

Det är fantastiskt kul att som VD och delägare på Hellström Advokatbyrå konstatera att vi under 2021 passerar ännu en milstolpe i vår verksamhet när vi i år firar 30 årsjubileum.

Jag vill ta detta tillfälle i akt att tacka alla våra lojala och kompetenta medarbetare som bidrar till att göra Hellström Advokatbyrå till den stora respekterade advokatbyrån vi idag är så stolta över. Vi startade som en liten innovativ byrå med stora ambitioner och över åren har vi vuxit tillsammans med våra trogna klienter, våra erfarenheter och nya duktiga medarbetare. Genom åren har vi tack vare hårt arbete vunnit stora segrar, genomfört tuffa förhandlingar och även känt av lärorika motgångar. Vi motiveras av att stå vid våra klienters sida och att ge våra klienter bästa service och råd.

Var och en av våra anställda har en avgörande roll i utvecklingen av advokatbyrån och det är medarbetarnas passion, lojalitet och kompetens som gjort att vi nått dit vi är idag.

Vi känner också stor tacksamhet mot våra lojala klienter, stora som små, som förlitar sig på Hellström Advokatbyrå och låter oss biträda dem. Det är våra klienters krav, deras uppsatta mål och feedback som ger oss motivationen att alltid sträva efter att bli ännu bättre. Ingen marknadsföring kan ersätta det goda rykte våra klienters rekommendationer har gett oss under alla år.

Vårt löfte till våra medarbetare, klienter och partners är att fortsätta utveckla våra relationer och alltid sträva efter att leverera bästa servicen och rådgivningen på marknaden.

För att markera starten på nästa årtionde i Hellström Advokatbyrås historia har jag dessutom glädjen att presentera vår nya profil och en helt ny hemsida www.hellstromlaw.com

Bästa hälsningar

Mats Hellström