Offentlig upphandling – i teori och praktik

Den som känner till regelverket och förutsättningarna för offentlig upphandling har mycket bättre möjligheter att skapa en bra affär. Det gäller såväl för leverantör och anbudsgivare som för upphandlare. På kursen går vi igenom grunderna i lagstiftningen med fokus på särskilt intressanta frågor. Vi varvar teoretiska avsnitt med praktiska exempel och det kommer även finnas utrymme för diskussioner och frågor. Målet är att alla deltagare ska få en bra grund att stå på i sitt arbete med offentlig upphandling. 

Kursen lämpar sig för deltagare från både leverantörssidan och upphandlande myndigheter/enheter, helt utan förkunskaper eller med viss erfarenhet av området. Den som har mer omfattande erfarenhet av offentlig upphandling rekommenderar vi istället att ta direktkontakt med föreläsaren för att boka en fortsättningskurs.

Föreläsare advokat Jenny Kenneberg och jur.kand. Ponthus Andersson.

TID OCH PLATS

Kursen hålls i Hellströms lokaler på plan 15 i Södra Kungstornet, Kungsgatan 33 i Stockholm. Torsdag 14 mars 2019, kl 9.00 - 16.00, frukost serveras från kl. 08.30.

PRIS OCH ANMÄLAN

Kursavgift: 6 900 kr/deltagare, exklusive moms. Betalning sker mot faktura efter er anmälan. I kursavgiften ingår frukost, lunch och fika, samt förekommande fall kursmaterial.