Juridisk resurs/avlastning

Hellström arbetar framgångsrikt med ett stort antal stora och mellanstora svenska och utländska företag med hantering av all eller delar av företagens juridik. På större eller mellanstora företag arbetar vi ofta tillsammans med bolagsjuristerna genom att löpande avlasta dessa i vissa typer av frågor eller genom att rycka in vid arbetstoppar, sjukskrivningar och ledigheter.

Mellanstora och växande bolag har kanske ännu inte nått den storlek som medför ett behov av en egen bolagsjurist och det kan därför vara svårt att motivera att man har behov av en egen bolagsjurist, trots det har man ofta behov av löpande konsultationer i den dagliga verksamheten. 

Att anlita en jurist från Hellström innebär att bolagen inte bara får tillgång till en kunnig och erfaren person, utan också till all den kompetens som finns samlad hos advokatbyrån.

Vi har en mängd olika lösningar för att avlasta bolagen och tillföra kompetens. Det kan handla om att det alltid finns en jurist från Hellström på plats på företaget vid vissa tider, eller en dedikerad hotline för löpande konsultationer. Vi arbetar självfallet alltid enligt advokatsamfundets riktlinjer.

Har du behov av löpande juridisk kompetens, eller behöver en extra resurs eller avlastning under en viss tid, ring oss så ska vi berätta mer!
info@hellstromlaw.com
08-22 09 00