Vi söker en biträdande jurist inriktad mot entreprenad- och fastighetsrätt

Har du ett genuint intresse för affärsjuridik, särskilt entreprenad- och fastighetsrätt, och vill bli en del av vårt framgångsrika team?

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker nu en biträdande jurist med intresse för entreprenad- och fastighetsrätt.

Vem är du?

Du är intresserad av att få arbeta med uppdrag inom fastighets-, bygg- och anläggningsbranschen där vi ger dig möjlighet att delta i många olika typer av ärenden, bl.a. transaktioner, upprättande och tillämpning av avtal, entreprenadprojekt, hyresfrågor, förhandlingar samt domstolstvister och skiljeförfaranden. Du vill vara en del av den ständigt pågående utvecklingen där fastigheter och infrastruktur förvärvas, förvaltas och förädlas.

Vi ser att du har goda betyg från juristlinjen och är notariemeriterad med goda vitsord eller har motsvarande erfarenhet från arbete på t.ex. advokatbyrå eller bolag. Utlandserfarenhet och specialistkompetenser är meriterande. Det förutsätts att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Som person är du analytisk, noggrann, prestigelös och har god samarbetsförmåga. Du trivs väl i rådgivarrollen och med att bygga nya och långsiktiga relationer.

Vad vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande och spännande roll som biträdande jurist på en etablerad advokatbyrå som drivs av ambitionen att vara en attraktiv arbetsgivare och en ledande rådgivare. Du blir en del av vårt framgångsrika team inom entreprenad- och fastighetsområdet och kommer redan från början att vara delaktig i intressanta klientuppdrag där du under handledning kommer få möjlighet att ta stort eget ansvar. Vi värdesätter en god balans mellan arbete och privatliv, och anordnar återkommande trivselaktiviteter. Vi sitter i ljusa lokaler högst upp i Södra Kungstornet på Kungsgatan i Stockholm.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristutbildningen samt andra relevanta betyg och intyg senast den 20 augusti 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till: ansok@hellstromlaw.com, märk ansökan 2019-06.

För frågor kontakta advokaterna Gustaf Cederschiöld eller Krister Lindgren på telefon 08-22 09 00 eller via e-post gustaf.cederschiold@hellstromlaw.com / krister.lindgren@hellstromlaw.com.

Tillträde och lön

Enligt överenskommelse