Hellström advokatbyrå välkomnar Krister Lindgren som ny delägare


Hellström Advokatbyrå satsar vidare på att stärka och expandera avdelningen för entreprenad och fastighetsrätt och har värvat advokaten Krister Lindgren som ny delägare.

Krister har en lång och gedigen erfarenhet inom fastighetsrättsområdet och särskilt inom entreprenad- och konsulträtt där Krister har varit verksam sedan 2001. Han kommer närmast från AG Advokat där han varit delägare och delansvarig för en av byråns entreprenadgrupper. Krister är en ofta anlitad och omtyckt kursföreläsare och skriver löpande i branschtidsskrift.

”Vi är oerhört nöjda med att ha knutit Krister till oss som delägare på Hellström. Vi har sett en tydlig expansionsmöjlighet inom entreprenadsektorn och med Krister som en del i vår specialistgrupp inom entreprenad och konsulträtt flyttar vi vår position ytterligare framåt. Med Kristers kompetens och tydliga fokus på klientnytta är han en självklar spelare för Hellström och vårt motto - advokater du vill ha på din sida”, säger Mats Hellström, grundare och Managing Partner.

Hellström Advokatbyrå är en affärsjuridisk fullservicebyrå som sedan 1991 lämnat juridisk rådgivning till svenska och internationella klienter. Idag arbetar 32 advokater och jurister på Hellström. Hellströms specialistgrupp inom entreprenad- och konsulträtt har en lång och bred erfarenhet av att agera rådgivare åt de olika parterna inom byggsektorn med allt från såväl löpande rådgivning till att uppträda som ombud i allmän domstol eller skiljeförfarande.