Hellström advokatbyrå välkomnar Jenny Kenneberg

Hellström Advokatbyrå satsar vidare på att stärka avdelningen för offentlig upphandling och har värvat advokaten Jenny Kenneberg.

Jenny har lång erfarenhet av offentlig upphandling och avtalsrätt. Hon kommer närmast från Swedavia AB, där hon arbetat som bolagsjurist. Innan det var hon verksam som advokat på AG Advokat (tidigare Andersson Gustafsson Advokatbyrå).

”Vi är glada att få Jenny som partner hos oss på Hellström.  Jenny ska stärka upp vår specialistgrupp för offentlig upphandling, ett rättsområde som de senaste åren har haft en stark utveckling och nu med Jenny som partner kan vi förvänta oss en fortsatt spännande tillväxt, säger Mats Hellström”, grundare och Managing Partner.”

Hellström Advokatbyrå är en affärsjuridisk fullservicebyrå som sedan 1991 lämnat juridisk rådgivning till svenska och internationella klienter. Idag arbetar 30 advokater och jurister på Hellström. Hellströms specialistgrupp inom offentlig upphandling är en av de ledande upphandlingsgrupperna i landet och har bred erfarenhet av att agera rådgivare i offentliga upphandlingar åt både leverantörer och upphandlande myndigheter/enheter.