Hans Liljeblad tillbaka som delägare på Hellström


Hellström Advokatbyrå är mycket glada över att få hälsa en av grundarna, Hans Liljeblad, välkommen tillbaka som delägare på byrån. Hans återinträder på advokatbyrån den 1 juni 2019.

- I och med att Karlerö Liljeblad KLA Advokatbyrå beslutat att lägga ned sin verksamhet per den 31 maj 2019 kommer jag istället att gå in som ny delägare på Hellström Advokatbyrå per den 1 juni 2019. Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till den byrå jag var med och grundade 1991 tillsammans med Mats Hellström och att få vara en del av Hellströms team av kompetenta och trevliga medarbetare. En större advokatbyrå med fler kompetensområden innebär en bättre service till mina klienter, särskilt inom transaktionsjuridiken som kräver allt större resurser, säger Hans Liljeblad.

- Vi är oerhört glada att få tillbaka Hans som delägare på advokatbyrån som han var med att starta tillsammans med mig. Hans långa erfarenhet, breda kontaktnät och inriktning kompletterar advokatbyråns satsningar inom M&A, börsrätt och bolagsrekonstruktioner och genom rekryteringen av Hans förstärker vi vår position på marknaden, säger Mats Hellström, Managing Partner.

För ytterligare information, vänligen kontakta Mats Hellström på telefonnummer 0709-55 09 02 alt. Hans Liljeblad 0733-77 74 30.