Vi söker en biträdande jurist till vår processgrupp

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker nu en biträdande jurist som i första hand ska ingå i vår processgrupp. Har du ett genuint intresse för affärsjuridik och vill bli en del av vårt framgångsrika team? Läs då vidare om oss nedan, vad vi söker hos dig och vad vi kan erbjuda.

Om oss

Hellström Advokatbyrå är en affärsjuridisk fullservicebyrå med kompetens inom samtliga stora affärsjuridiska områden. Våra jurister har olika bakgrund och inriktningar vilket gör att advokatbyrån erbjuder en bred kompetens och hög kvalité.

Hellströms klienter består av såväl börsnoterade bolag som medelstora och mindre bolag samt statliga och kommunala myndigheter. Hellström har även ett stort antal internationella klienter och arbetar gränsöverskridande. Vi har ett omfattande och väletablerat kontaktnät i världen samt är medlem i flera internationella nätverk.

Vem är du?

Du har goda betyg från juristlinjen och är notariemeriterad med goda vitsord eller har motsvarande erfarenhet från arbete på t.ex. advokatbyrå eller bolag. Utlandserfarenhet och specialistkompetenser är meriterande. Det förutsätts att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Som person är du analytisk, noggrann, prestigelös och har god samarbetsförmåga. Du trivs väl i rådgivarrollen och med att bygga nya och långsiktiga relationer.

Vad vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande och spännande roll som biträdande jurist på en etablerad advokatbyrå som drivs av ambitionen att vara en attraktiv arbetsgivare och en ledande rådgivare. Du blir en del av vårt framgångsrika team och kommer redan från början att vara delaktig i intressanta klientuppdrag där du under handledning kommer få möjlighet att ta stort eget ansvar. Vi värdesätter en god balans mellan arbete och privatliv, och anordnar återkommande trivselaktiviteter. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler högst upp i Södra Kungstornet på Kungsgatan.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristutbildningen samt andra relevanta betyg och intyg senast den 2018-11-05. Urval och intervjuer kommer dock ske löpande varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till: ansok@hellstromlaw.com.

För frågor kontakta Jonas Forsman på telefon 08-22 09 00 eller via e-post jonas.forsman@hellstromlaw.com.

Tillträde och lön

Enligt överenskommelse