TACK!

Checklistan kan du få redan nu:
Hellström-Checklista-Ägare.pdf

OCH VI VILL GE DIG EN SAK TILL. LÄS VIDARE...

Förutom checklistan vill vi ge dig snabb kontroll över de olika fällorna i pdf:en så att
du kan göra medvetna val kring dem. Entreprenörer som lyckas bäst i sitt företagande ser till att få kristallklara svar på dessa frågor:

  • Vad av det här kan vänta?
  • Vad ger mig MEST att få på plats? Vad ger MINST?
  • Vilka kalkylerade risker kan jag ta utan att oroa mig?

När vi på Hellström guidar entreprenörer genom dessa frågor utgår vi från företagets mognad, verksamhet och bransch. Det är viktigt att du får kontroll på vilka delar som är relevanta för dig. En del kan du kanske hoppa över eller vänta med, medan annat kan få katastrofala följder om det förblir ogjort. Och det för oss fram till...

DETTA KAN DU GÖRA FÖR ATT SNABBT UTVÄRDERA RISKERNA OCH MÖJLIGHETERNA

Om det här låter intressant, klicka på knappen nedan.
Vi bjuder på ett 60-90 minuters skräddarsytt, personligt specialist-samtal där allt fokus är på dig och det/de företag som du äger, utifrån de områden som checklistan beskriver. När vi är klara vet du exakt vad du kan vänta med, vilka kalkylerade risker du kan ta, vad som ger dig mest respektive minst att få på plats. Du förbinder dig inte till någonting.

Är det värt att avsätta tid för det här? Fundera på följande ... Tänk dig att du avstår, och
så inträffar det nesliga scenariot att något går åt skogen som hade kunnat undvikas. Kanske har du redan en annan byrå? I så fall blir det här en möjlighet att få en "second opinion" från ett nytt håll, från andra affärsjurister – kostnadsfritt.

INTRESSERAD? KLICKA PÅ KNAPPEN:

OBS! Vi vill att du är den typ av ägare som vi har erfarenhet att jobba med, så att vi kan göra ett bra jobb. Du behöver ha minst 30 anställda eller mer än 50 miljoner kronor i omsättning i dina bolag i år för att ta del av det här erbjudandet.

Om redan är klient hos Hellström kan du omedelbart höra av dig till din kontaktperson
för att boka in den här sessionen. Självfallet är den kostnadsfri även för dig.

Kund Kundsson

"ÖXÖLKLÖFFÖR"